Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın Karesi’de Hayırlarda

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Karesi ilçesinde düzenlenen köy hayırlarına katılarak hemşehrileriyle buluştu. Anneler Günü’nde mahallelerdeki annelere karanfil dağıttı.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Karesi ilçesinde düzenlenen köy

Ahmet Akın’dan Karesi İlçesine Yoğun Ziyaret

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, hafta sonunu hemşehrileriyle birlikte geçirdi. Karesi ilçesine bağlı Kalaycılar, Turplu, Armutalan ve Kocaavşar mahallelerinde düzenlenen geleneksel köy hayırlarına katılan Başkan Akın, vatandaşlarla bir araya geldi.

Kalaycılar’da Renkli Hayır

Kalaycılar Mahallesi’ndeki hayır törenine; Vali İsmail Ustaoğlu, MHP Balıkesir Milletvekili Ekrem Gökay Yüksel, İl Emniyet Müdürü Şükrü Yaman, İl Jandarma Komutanı Murat Özer, Karesi Kaymakamı Metin Arslanbaş ve Karesi Belediye Başkanı Mesut Akbıyık da katıldı.

Bahar Geleneği: Köy ve Hıdırellez Hayırları

Bahar aylarıyla birlikte düzenlenen geleneksel hıdırellez hayırları, Balıkesir’in kırsal mahallelerinde toplumsal birlikteliği güçlendiriyor. Başkan Akın, bu tür etkinliklerin kültürümüzü en güzel şekilde yansıttığını ve kardeşliğin yaşatıldığı platformlar olduğunu vurguladı.

Anneler Günü’nde Karanfil Sürprizi

Pazar günü mesaisini hemşehrileriyle geçiren Ahmet Akın, hayırlara katılan kadınların Anneler Günü‘nü kutladı ve karanfil dağıttı. Mahallelerdeki annelere günün anısına karanfil takdim eden Başkan, başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin Anneler Günü’nü yürekten kutladı.

Balıkesir’in Her Köşesi Ayrı Güzel

Hayırlarda vatandaşlarla tek tek selamlaşan ve onların taleplerini dinleyen Başkan Akın, “Balıkesir’imizin her köşesinde ayrı güzellikler, sahip çıkılması gereken bu güzel gelenekler var. Hemşehrilerimle aynı sofrayı paylaşmak, o sıcaklığı hissetmek çok güzel. Cenab-ı Allah hemşehrilerimizin bu hayırlarını kabul etsin” dedi.

Karanfil takdimi nedeniyle Başkan Akın’a teşekkür eden mahalle sakinleri, böyle ince bir düşünceyle hatırlandıkları için büyük mutluluk duyduklarını belirtti.