Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Balıkesir İl Temsilciliği, Hayrat Vakfı ve KATRE Derneği iş birliğinde hayata geçirilen yaz okulu ve kurs programlarını ziyaret ederek öğrencilerle buluştu.
TÜGVA Balıkesir Yaz Okulu Programı Ziyaret Edildi
Çocukların ve gençlerin yaz tatillerini hem eğitici hem de sosyal aktivitelerle verimli geçirmesini amaçlayan TÜGVA Balıkesir İl Temsilciliği yaz okulu programı, Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu tarafından ziyaret edildi. Derslikleri tek tek dolaşan Vali Ustaoğlu, öğrencilerle yakından ilgilenerek yürütülen eğitim faaliyetleri hakkında yetkililerden detaylı bilgiler aldı.
Hayrat Vakfı ve KATRE Derneği Kursları
Program kapsamında Hayrat Vakfı ve KATRE Derneği iş birliğiyle düzenlenen yaz kurslarını da ziyaret eden Vali İsmail Ustaoğlu, gençlerle samimi sohbetler gerçekleştirdi. Kurs merkezlerinde yürütülen eğitim faaliyetlerini yerinde gözlemleyen Ustaoğlu, gençlerin talep ve beklentilerini dinleyerek onlarla yakından ilgilendi.
Öğrenci ve Eğitimcilerden Teşekkür
Gerçekleştirilen ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getiren öğrenciler ve özveriyle görev yapan eğitimciler, Vali İsmail Ustaoğlu’nun kendilerini yalnız bırakmamasından ve yakın ilgisinden ötürü teşekkürlerini iletti.
Öğrencilere Başarı Dileği
Ziyaretin sonunda kursiyer öğrencilerle hatıra fotoğrafları çektiren Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, yaz dönemini en iyi şekilde değerlendiren gençleri tebrik etti. Vali Ustaoğlu, geleceğin teminatı olan tüm öğrencilere eğitim hayatlarında ve geleceklerinde üstün başarılar diledi.
Yaz Okulu ve Kurslara Yerinde İnceleme
Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, TÜGVA Balıkesir İl Temsilciliği ile Hayrat Vakfı ve KATRE Derneği’nin ortaklaşa hayata geçirdiği yaz okulu ile kurs programlarını bizzat ziyaret ederek öğrencilerle buluştu. Çocukların ve gençlerin yaz tatili dönemini verimli geçirmesini hedefleyen programlar, Vali Ustaoğlu’nun ilgisiyle taçlandı.
Ziyaret programını sürdüren Vali Ustaoğlu, kurs merkezlerinde yürütülen eğitim ve öğretim faaliyetlerini yakından gözlemleyerek gençlerin taleplerini ve beklentilerini dikkatle dinledi. Eğitimci kadrosu ve öğrenciler, Vali’nin gösterdiği yakın ilgiden duydukları memnuniyeti açıkça ifade etti.
Geleceğimizin en büyük teminatı olan öğrencilere eğitim hayatlarında ve gelecekteki tüm girişimlerinde başarılar dileyen Vali İsmail Ustaoğlu, Balıkesir’de gençlere yönelik eğitim faaliyetlerinin önemine bir kez daha vurgu yaptı.
