Balıkesir İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen Öğretmen Akademileri kapsamında düzenlenen Müzik Akademisi etkinlikleri tüm hızıyla sürüyor. Programın üçüncü buluşması olan “Öğretmen İçin Ritim Atölyesi: Darbuka Bendir” etkinliği, il genelindeki öğretmenlerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.
BM 75. Yıl Gençlik Merkezi’nde Ritim Şovu
Etkinlik, BM 75. Yıl Gençlik Merkezi’nde düzenlendi. Erbane eğitmeni Merve Aktumur önderliğinde gerçekleştirilen atölye, öğretmenlere hem eğlenceli hem de öğretici bir akşam yaşattı. Katılımcılar, darbuka ve bendir eşliğinde ritim çalışmaları yaparak müziğin evrensel diliyle buluşma fırsatı buldu.
Öğretmenler İçin Uygulamalı Ritim Eğitimi
Atölye boyunca ritim duygusunu geliştirmeye yönelik uygulamalı çalışmalar gerçekleştirildi. Öğretmenler, farklı ritim tekniklerini deneyimleme imkânı bulurken, interaktif yapısıyla dikkat çeken program büyük beğeni topladı. Etkinlikte öğretmenlerin aktif katılımı ön plandaydı.
Öğretmen Akademileri Devam Ediyor
Balıkesir Öğretmen Akademileri kapsamında düzenlenen etkinliklerin, öğretmenlerin mesleki ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamaya devam edeceği belirtildi.Programa katılım sağlayan öğretmenlere, değerli katkılarından dolayı eğitmen Merve Aktumur’a ve ev sahipliği için BM 75. Yıl Gençlik Merkezi yönetimine teşekkür edildi.
