Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bandırma Susurluk Kazası: 1 Ölü, 4 Yaralı

Balıkesir’in Bandırma ile Susurluk ilçelerini birbirine bağlayan karayolunda meydana gelen feci trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

Balıkesir'in Bandırma ile Susurluk ilçelerini birbirine bağlayan karayolunda meydana gelen

Balıkesir‘in Bandırma ile Susurluk ilçelerini birbirine bağlayan karayolu üzerinde, Yeşilçomlu Kavşağı yakınlarında iki aracın karıştığı şiddetli bir trafik kazası meydana geldi. Yaşanan kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı.

Bandırma Susurluk Kazasında Araçlar Şarampole Yuvarlandı

Seyir halindeki bir otomobil ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazası, araçların kontrolsüz bir şekilde yoldan çıkarak şarampole savrulmasıyla sonuçlandı. Çarpışmanın etkisiyle otomobilin taklalar atarak ters döndüğü belirlendi.

Kazayı gören vatandaşların durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmesi üzerine bölgeye çok sayıda sağlık, jandarma ve itfaiye ekibi sevk edildi.

İtfaiye Ekiplerinden Zamanla Yarışan Kurtarma Çalışması

Olay yerine hızla intikal eden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı‘na bağlı kurtarma ekipleri, araçlar içerisinde sıkışan yaralıları çıkarmak için yoğun bir çalışma başlattı.

Araçta Sıkışan Yaralılar Güvenle Tahliye Edildi

Ekiplerin titizlikle yürüttüğü kurtarma operasyonu sonucunda, araçlarda bulunan 4 yaralı bulundukları yerden güvenli bir şekilde tahliye edilerek sağlık görevlilerine teslim edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk kontrollerinde, araç içerisinde bulunan E.Ş. isimli vatandaşın kaza yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi.

Yaralılar Hastaneye Sevk Edildi, Soruşturma Başlatıldı

Kazada yaralanan 4 vatandaş, olay yerinde bekleyen ambulanslarla çevredeki hastanelere nakledilerek tedavi altına alındı. Jandarma ve itfaiye ekipleri, kaza bölgesinde ikinci bir olumsuzluk yaşanmaması için gerekli güvenlik önlemlerini aldı.

Kazanın şiddetiyle hurda yığınına dönen otomobil ve hafif ticari araç, çekiciler vasıtasıyla bulundukları yerden kaldırıldı. Yolun yeniden güvenli hale getirilmesinin ardından ulaşım normale dönerken, yaşanan acı kaza ile ilgili olarak yetkili merciler tarafından çok yönlü soruşturma başlatıldı.

Ölümlü Trafik Kazası Sonrası Uyarı

Yetkililer, sürücüleri bölgedeki karayollarında dikkatli olmaları, hız limitlerine uymaları ve hava koşullarına göre araç kullanmaları konusunda bir kez daha uyardı. Bandırma Susurluk karayolu, özellikle kavşak noktalarında yaşanan kazalarla sık sık gündeme geliyor.

İlgili içerik: Balıkesir’den Son Dakika Haberler | Asayiş Haberleri