Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Kurnaz: “Açık Hava Sinema Festivalimiz yoğun katılımlar ile gerçekleşti”

SAMSUN’UN İLKADIM BELEDİYESİ VE BİR ALIŞVERİŞ MERKEZİNİN ORTAKLAŞA DÜZENLEDİĞİ ‘AÇIK HAVA SİNEMA FESTİVALİ’ SONA ERDİ.

SAMSUN’UN İLKADIM BELEDİYESİ VE

Samsun’un İlkadım Belediyesi ve bir alışveriş merkezinin ortaklaşa düzenlediği ‘Açık Hava Sinema Festivali’ sona erdi. Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, festivalin yoğun ilgi gördüğünü söyledi.

Vatandaşlara nostaljik bir seyir imkanı sunan festival sona erdi. 13-18 Ağustos 2024 tarihlerinde bir alışveriş merkezinin meydanında düzenlenen ve her yaştan insanın yoğun ilgi gösterdiği festivalin ardından vatandaşlar, emeği geçenlere teşekkür etti.

“Sosyal projelerimiz devam edecek”

Açık Hava Sinema Festivali’nin yoğun katılımla düzenlendiğini ve beğeni topladığını söyleyen Başkan İhsan Kurnaz, “Geçmişte açık havada izlenen Yeşilçam filmleri tadında gerçekleştirdiğimiz sinema festivalimizi her yaştan hemşehrimizin yoğun katılımıyla gerçekleştirdik. Vatandaşlarımızın yaz akşamları aileleriyle birlikte açık havada sinema keyfini yaşaması bizleri mutlu etti. Sosyal belediyecilik anlayışıyla yürüttüğümüz çalışmalarımıza ve hizmetlerimize devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın gönlüne dokunan projelerimizi hayata geçirerek, İlkadımlıların her anında hep yanında olacağız” dedi.