Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BM: “Gazze Şeridi’ndeki okul binalarının yüzde 85’i doğrudan hedef alındı ya da veya hasar gördü”

BİRLEŞMİŞ MİLLETLER YAKIN DOĞU’DAKİ FİLİSTİNLİ MÜLTECİLERE YARDIM VE BAYINDIRLIK AJANSI (UNRWA), SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI AÇIKLAMADA, GAZZE ŞERİDİ’NDEKİ OKUL BİNALARININ YÜZDE 85’İNİN DOĞRUDAN HEDEF ALINDIĞINI VEYA HASAR GÖRDÜĞÜNÜ DUYURDU.

BİRLEŞMİŞ MİLLETLER YAKIN DOĞU'DAKİ

Birleşmiş Milletler Yakın Doğu’daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı (UNRWA), sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Gazze Şeridi’ndeki okul binalarının yüzde 85’inin doğrudan hedef alındığını veya hasar gördüğünü duyurdu.

İsrail, 7 Ekim’de Gazze Şeridi’ne başlattığı saldırılarını her geçen gün artırarak sürdürüyor. İsrail saldırılarda hastane ve sivil yerleşim alanlarının yanı sıra okulları da hedef alıyor. Birleşmiş Milletler Yakın Doğu’daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı (UNRWA), sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Gazze Şeridi’ndeki okul binalarının yüzde 85’inin doğrudan hedef alındığını veya hasar gördüğünü duyurdu. Açıklamada, okullardan bazılarının tamamen yeniden inşa edilmesi gerektiği ifade edilerek, “Savaş, Filistinli çocukların bugününü ve geleceğini yok ediyor” denildi.