Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) heyeti, Milliyetçi Hareket Partisi’ne (MHP) Kurban Bayramı dolayısıyla bayram ziyaretinde bulundu.
CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, Ankara Milletvekili Deniz Demir ve Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız’dan oluşan CHP heyetini MHP Genel Başkan Yardımcısı Zühal Topcu ile MYK üyeleri Turan Şahin ve Özmen Alp Giray Erdemir karşıladı.
Görüşmede Terörsüz Türkiye süreci değerlendirildi.
CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap: “Terörlü bir Türkiye’yi istemiyoruz. İstişarenin önemi büyük. Bu coğrafyadan başka gidecek yerimiz yok. Küslükler bitecek, komşular barışacak, siyasi partiler uzlaşacak ve Türkiye’yi beraber inşa edeceğiz” dedi.
MHP Genel Başkan Yardımcısı Zühal Topcu: “Her şey Türkiye Yüzyılı ve Terörsüz Türkiye için yapılıyor. Düzensiz dünya düzeninin baskın olduğu bir çağda sağduyunun ve ortak aklın baskın gelmesi gerekiyor” açıklamasında bulundu.
