Denizli’nin Sarayköy ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 8 yolcudan biri olan Hayriye Arıkan (69), memleketi Antalya Alanya’da toprağa verildi.
Denizli Adli Tıp Kurumu Morgu’nda işlemleri tamamlanan Arıkan’ın cenazesi, sabah saatlerinde Alanya’ya getirildi. İlk olarak Sugözü Mahallesi’ndeki baba ocağına ulaştırılan naaş, burada yakınları tarafından karşılandı. Acılı aile fertleri gözyaşlarına hakim olamazken, Kur’an-ı Kerim okunarak dualar edildi.
Cenaze daha sonra Mahmutlar Mahallesi’ndeki Cücenler Mezarlığı’na nakledildi. Alanya Müftüsü Mehmet Seven’in kıldırdığı cenaze namazına çok sayıda vatandaş ve sevenleri katıldı. Helallik alınmasının ardından Arıkan’ın naaşı, dualar eşliğinde defnedildi.
Sarayköy ilçesinde yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 8 kişi hayatını kaybetmiş, 26 kişi yaralanmıştı.
(Haber&Foto Kaynak: İHA)
