Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dursun Özbek mazbatasını aldı

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, üst üste üçüncü, toplamda dördüncü kez seçildiği başkanlık görevi için RAMS Park’ta mazbatasını aldı.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, üst üste üçüncü, toplamda dördüncü kez

Galatasaray Spor Kulübü Olağan Seçim Genel Kurulu’nda yeniden başkan seçilen Dursun Özbek ve yeni yönetim kurulu üyeleri, Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park’ta düzenlenen törenle mazbatalarını aldı.

Tek aday olarak girdiği seçimde bin 780 oy alan Dursun Özbek, üst üste üçüncü dönem, toplamda dördüncü kez başkanlığa seçildi. Genel kurul divan heyeti, yeni seçilen yönetim, denetim, sicil ve disiplin kurulu üyelerine mazbatalarını takdim etti. Özbek’e mazbatasını divan başkanı Ahmet Kemal Kumkumoğlu verdi.

“Daha iyisini yapmak gayreti içinde olacağız”

Törende konuşan Başkan Dursun Özbek, “Geçtiğimiz 4 senede yapmış olduğumuz icraatlar Genel Kurul tarafından beğenildi ve kabul edildi. Bu bizim sorumluluğumuzu daha da artırıyor. Geçmiş dönemde yaptıklarımızdan daha fazlasını, daha iyisini yapmak gayreti içinde olacağız. 2026-2028 döneminin Galatasaray Spor Kulübü için hayırlı olmasını diliyorum. Arkadaşlarımla beraber Galatasaray Spor Kulübü’nü güzel günlere taşıyacağız” dedi.

Mazbata töreninin ardından Başkan Özbek ve tüm kurul üyeleri basın mensuplarına birlikte poz verdi.

Reklamı Geç