Edremit’te eğitime önemli bir yatırım daha yapıldı. Avcılar Zehra Ferhatoğlu İlk ve Ortaokulu bünyesinde hayırseverlerin destekleriyle kurulan modern dil laboratuvarı düzenlenen törenle öğrencilerin hizmetine sunuldu.
Edremit Eğitimine Teknolojik Yatırım
Edremit ilçesinde eğitim yatırımları hız kesmeden devam ediyor. Dil laboratuvarı projesi, öğrencilerin yabancı dil becerilerini modern teknolojiyle geliştirmelerini hedefliyor. Açılış törenine Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, İlçe Millî Eğitim Müdürü Ramazan Esmen ve çok sayıda davetli katıldı.
Hayırseverlerden Eğitime Büyük Destek
Modern dil laboratuvarı, hayırsever Vecdi Güreli ve Agah Ferhatoğlu‘nun katkılarıyla hayata geçirildi. Laboratuvar, dijital ders materyalleri ve son teknoloji sistemlerle donatıldı. Kaymakam Ahmet Odabaş, açılışta yaptığı konuşmada şunları söyledi:
“Evlatlarımızın dünyayla rekabet edebilmesi için dil becerilerini en üst seviyeye taşımayı hedefliyoruz. Hayırseverlerimize eğitim ailemiz adına şükranlarımı sunuyorum. Teknolojik imkanlarla donatılan bu sınıflar, çocuklarımızın ufkunu açacaktır.”
Dünyayla Rekabet Edecek Nesiller
Törenin ardından laboratuvarı inceleyen heyet, dijital ders materyalleri ve sistemin işleyişi hakkında teknik bilgi aldı. Eğitime yapılan yatırımın geleceğe yapılan en büyük yatırım olduğu vurgulandı. Program, hayırseverlere teşekkür plaketi verilmesinin ardından sona erdi.
