Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ehliyetsiz sürücü durağa daldı

Büyükçekmece’de 20 yaşındaki ehliyetsiz sürücünün kontrolsüz çıkışı sonucu durağa dalması sonucu 55 yaşındaki Nuri Koçak ağır yaralandı.

Büyükçekmece'de 20 yaşındaki ehliyetsiz sürücünün kontrolsüz çıkışı sonucu durağa dalması

Büyükçekmece‘de ehliyetsiz bir sürücünün neden olduğu kazada 1 kişi ağır yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olay, 29 Mayıs Cuma günü saat 15.30 sıralarında Büyükçekmece Murat Çeşme Mahallesi‘nde meydana geldi. İddiaya göre, ehliyetsiz Tunahan A. (20), ara sokaktan ana caddeye kontrolsüz şekilde çıktığı sırada arkadan gelen bir araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle sürücü, durağa dalarak otobüs bekleyen Nuri Koçak (55) isimli adama çarptı. Koçak, çarpmanın etkisiyle sürüklendi.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı adam, ambulans ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

Hastaneye kaldırılan Nuri Koçak’ın yaklaşık 12 saattir yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatılırken, Tunahan A. polis ekiplerince gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen sürücü, ifadesinin ardından adli kontrol tedbiriyle serbest bırakıldı.

Yaralının oğlundan açıklama

Konu hakkında konuşan Nuri Koçak’ın oğlu Sercan Koçak, şunları söyledi:

“Riskli bir ameliyat geçiriyor. Bu sorumsuzluğun bedelini tek çeken, babam olmuş oluyor. Tabii bunun cezası olacak. Bütün süreci başlatacağız, arkasında duracağımızı da söylüyorum. Buradan tek temennim adaletin tecelli etmesidir.”

Koçak, ehliyeti olmayan sürücüye ailesinin araç verdiğini ve olay yerinde görgü şahitlerinin bulunduğunu belirterek, “Ortada bir ihmal yok, zincirleme bir sorumsuzluk var ve bu sorumsuzluğun bedelini 12 saattir yoğun bakımda, ameliyathanede kendi canıyla ödeyen masum bir insan var” dedi.

Haber ve Foto Kaynak: İHA

Reklamı Geç