Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erdoğan’dan Menderes Ailelerine Kabul

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 27 Mayıs 1960 askeri darbesinin ardından idam edilen Adnan Menderes ve dava arkadaşlarının ailelerini Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nde kabul etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 27 Mayıs 1960 askeri darbesinin ardından idam edilen

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tarihi bir ziyarete imza attı. Erdoğan, 27 Mayıs 1960 askeri darbesinin ardından idam edilen Adnan Menderes ve dava arkadaşlarının ailelerini Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nde kabul etti.

1950-1960 yılları arasında Başbakanlık görevini yürüten Adnan Menderes’in ailesinin yanı sıra, dava arkadaşlarının aileleri de görüşmede yer aldı. Bu kapsamda dönemin Cumhurbaşkanı Celal Bayar, Dışişleri Bakanı Fatin Rüştü Zorlu ve Maliye Bakanı Hasan Polatkan’ın aileleri Dolmabahçe’de ağırlandı.

Görüşmeye Demokratlar Konfederasyonu Genel Başkanı ve eski Adnan Menderes Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Sadullah Fatih Kavaloğlu da katıldı. İletişim Başkanı Prof. Dr. Burhanettin Duran’ın da hazır bulunduğu kabul, basına kapalı şekilde gerçekleşti.

(Haber&Foto Kaynak: İHA)

Reklamı Geç