Altıeylül Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Kayatepe, kızı Sıla Kayatepe ile Egecan’ın dünya evine girmesinin mutluluğunu yaşadı. Balıkesir’de düzenlenen görkemli nikah töreni, siyaset, yerel yönetim ve iş dünyasının önde gelen isimlerini bir araya getirdi. Genç çiftin en özel gününe şahitlik eden protokol üyeleri, aileleri yalnız bırakmadı.
Merhum Kayatepe, törende yaşanan sürprizle duygu dolu anlar yaşadı. Baba, Ertan Kayatepe kızının nikahını kıydı ve bu özel an, davetliler tarafından uzun süre alkışla karşılandı.
Sıla Kayatepe ve Egecan’ın Mutluluğuna Protokol Şahitlik Etti
Siyaset, yerel yönetim ve iş dünyasının seçkin isimlerinin katılımıyla gerçekleşen nikah merasimi, aile fertleri ve dostların yoğun ilgisiyle samimi bir atmosferde yaşandı. Törene; Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, Karesi Belediye Başkanı Mesut Akbıyık, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Aytekin Durmaz, Altıeylül Belediyesi başkan yardımcıları ve birim müdürleri katıldı.
Protokol mensupları, genç çifti en anlamlı günlerinde yalnız bırakmayarak ailelerine tebriklerini iletti. Balıkesir’den çok sayıda siyasetçi ve iş insanının hazır bulunduğu törende, genç çiftin mutluluğu gözlerden kaçmadı.
Baba Ertan Kayatepe Kızının Nikahını Kıydı
Törenin en duygu dolu anı, nikah akdinin kıyılması sırasında yaşandı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın ile Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, gelinin babası Ertan Kayatepe’ye anlamlı bir sürpriz yaparak nikahı bizzat kendisinin kıymasını teklif etti. Bu nezaketli jest, salondaki davetlilere duygu yüklü anlar yaşattı.
Kızının nikahını kendi elleriyle kıymanın büyük gururunu ve heyecanını yaşayan Ertan Kayatepe, bu unutulmaz ana imzasını attı. Davetlilerin büyük alkışı eşliğinde gerçekleşen sürpriz, uzun süre konuşulacak bir anı olarak hafızalara kazındı.
Başkan Hakan Şehirli’den Çifte Tebrik
Törende genç çifti yalnız bırakmayan Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, Sıla ve Egecan çiftine bir ömür boyu saadet diledi. Başkan Şehirli açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Başkan Yardımcımız Ertan Kayatepe’nin kıymetli kızı Sıla ile Egecan evladımızın bu müstesna günlerinde yanlarında olmaktan büyük bir bahtiyarlık duyuyorum. Hayatlarını birleştirerek yeni bir yuva kuran genç çiftimizi canıgönülden tebrik ediyorum.”
Şehirli sözlerini şöyle sürdürdü: “Kendilerine sevgi, sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir ömür temenni ediyorum. Allah birlik ve beraberliklerini bir ömür daim eylesin. Ertan Başkanımızı ve aile fertlerini de ayrıca tebrik ediyor, bu güzel birlikteliğin her iki aile için de hayırlara vesile olmasını diliyorum.”
Balıkesir’den Duygu Dolu Bir Nikah Töreni
Tören, tebriklerin kabul edilmesi ve günün anısına çekilen aile fotoğraflarının ardından son buldu. Genç çift Sıla ve Egecan, Balıkesirli dostlarının ve protokolün duaları eşliğinde yeni bir hayata ilk adımlarını attı. Baba Ertan Kayatepe’nin kızının nikahını kıydığı o unutulmaz an, aile albümünde özel bir yerini aldı.
Balıkesir protokolü, bu anlamlı günde genç çiftin yanında yer alarak birlik ve beraberliğin en güzel örneklerinden birini sergiledi.
