Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Evlat Camii’nde Sabah Namazı Buluşması: Huzur Dolu Anlar Yaşandı

Edremit İlçe Müftülüğü’nün ‘Şehirlerin Kalbi Camide Buluşalım’ projesi kapsamında Altınoluk Mahallesi’ndeki Evlat Camii’nde Sabah Namazı Buluşması gerçekleştirildi.

Edremit İlçe Müftülüğü'nün 'Şehirlerin Kalbi Camide Buluşalım' projesi kapsamında Altınoluk

Edremit İlçe Müftülüğü tarafından hayata geçirilen “Şehirlerin Kalbi Camide Buluşalım” projesi kapsamında, Altınoluk Mahallesi‘nde yer alan Evlat Camii‘nde Sabah Namazı Buluşması düzenlendi. Bölge halkının yoğun katılım gösterdiği program, manevi iklimiyle katılımcılara huzur dolu anlar yaşattı.

Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve Dualarla Eda Edildi

Sabah namazı buluşması, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Ardından sabah namazı cemaatle eda edilirken, namazın sonrasında tesbihatlar çekildi ve dualar edildi. Caminin manevi atmosferinde aynı safta buluşan cemaat, birlik, beraberlik ve kardeşlik bağlarını güçlendirdi.

Programa katılan vatandaşlar, sabahın erken saatlerinde camiyi doldurarak manevi bir atmosfer oluşturdu. Edremit bölgesinde düzenlenen benzer etkinlikler, vatandaşların yoğun ilgisini çekmeye devam ediyor.

Program Sonrası İkram ve Teşekkür Mesajı

Namaz programının ardından düzenlenen ikramlar eşliğinde cemaat bir süre sohbet ederek kucaklaşma fırsatı buldu. Programa katılan vatandaşlar, bu anlamlı buluşmanın düzenlenmesinden duydukları memnuniyeti dile getirerek yetkililere teşekkürlerini iletti.

Edremit İlçe Müftülüğü yetkilileri, camilerin manevi atmosferinde bir araya gelmenin huzurunu yaşadıklarını belirterek, buluşmaya iştirak eden tüm vatandaşlara şükranlarını sundu ve “Rabbimiz birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” temennisinde bulundu.

Şehirlerin Kalbi Camide Buluşalım Projesi

Edremit İlçe Müftülüğü’nün öncülüğünde hayata geçirilen “Şehirlerin Kalbi Camide Buluşalım” projesi, ilçe genelinde manevi iklimi canlandırmaya devam ediyor. Altınoluk Mahallesi’ndeki Evlat Camii, yoğun bir katılımla gerçekleştirilen Sabah Namazı Buluşması’na ev sahipliği yaptı.

Projeyle birlikte farklı mahallelerdeki camilerde düzenlenen sabah namazı buluşmaları, bölge halkının manevi hayatına önemli katkılar sunuyor. Camilerin sosyal ve ruhani bir merkez olarak işlev görmesini amaçlayan bu tür organizasyonlar, Edremit yerel haberleri arasında da sıkça yer alıyor.

Samimi İkramlar ve Kardeşlik Bağları

Namazın ardından cami avlusunda ve cemaat salonunda gerçekleştirilen ikramlar, vatandaşlar arasında sıcak bir sohbet ortamı oluşturdu. Organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getiren katılımcılar yetkililere teşekkür ederken, düzenlenen buluşmaların düzenli aralıklarla tekrarlanması yönündeki taleplerini de iletti.

Manevi değerlerin pekiştirildiği bu tür cami programları, toplumsal kaynaşma açısından da büyük önem taşıyor. Altınoluk’ta gerçekleştirilen Sabah Namazı Buluşması, hem cemaatin hem de yetkililerin memnuniyetiyle sona erdi.