14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan genel seçimler öncesi seçim çalışmalarına başlayan Balıkesirli MHP’liler, Balıkesir’i karış karış gezmeye devam ediyor. Sıkılmadık el alınmadık gönül bırakmayacağız diyen teşkilatlar, bir yandan da Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir Milletvekili Adayı Cem Özışıklıoğlu’nu tanıtıyor. Gittiği her kırsal ve merkez mahallelerde coşku ile karşılanan Aday Özışıklıoğlu, vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözüm için notlar alıyor. 
“O GÜÇLÜ SES BEN OLACAĞIM”
Balıkesir’in tüm yerleşim alanlarında çalınmadık kapı bırakmayan MHP’li heyetin başarılı adayı Av. Cem Özışıklıoğlu yaptıkları ziyaretlerde şunları söyledi; “Bizler Balıkesir’de çalınmadık kapı girilmedik gönül bırakmayacağız. Hangi mahalle Hangi köyümüzü ziyaret ettiysek bizleri çok güzel karşıladılar. Bizler bu göreve vatandaşlarımızın sayesinde geleceğiz. Allah’ın izni ile bu göreve bizi layık görürlerse tek TBMM’deki tek savaşım Balıkesirli hemşerilerimizin sorunları olacak. Ben inanıyorum ki, vatandaşımız neyin ne olduğu görüyor. Balıkesir’in mecliste güçlü bir sese ihtiyacı var. O güçlü seste ben olacağım. Göreve başladığımdan itibaren de vatandaşım ve Balıkesir için elimden gelenin en iyisini yapacağım yapmaya da hazırım. Bizleri Misafirperverliği ve hoş sohbetleri ile karşılayan kıymetli hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Allah, birliğimizi beraberliğimizi daim etsin. Yaklaşan Ramazan Bayramınızı da şimdiden kutluyor sizlere hayırlı günler diliyorum.”
Yapılan esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde vatandaşlara kendini tanıtan Aday Özışıklıoğlu’na, MHP Karesi İlçe Başkanı Burak Boduroğlu, MHP Altıeylül İlçe Başkanı Alper Okçelik, Meclis üyeleri, Altıeylül, Karesi teşkilatı mensupları ve partililer eşlik etti. 

AYDIN ENES ERBAŞI