Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Marmaris’e Bayram Araç Akını

Kurban Bayramı tatilinin ilk 4 gününde Muğla’nın Marmaris ve Datça ilçelerine yaklaşık 40 bin araç giriş yaptı. Jandarma ekipleri, Çetibeli kontrol noktasında 7 gün 24 saat denetimlerini sürdürüyor.

Kurban Bayramı tatilinin ilk 4 gününde Muğla'nın Marmaris ve Datça

Muğla’nın Marmaris ve Datça ilçeleri, Kurban Bayramı tatilinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşı karşıya kaldı. Çetibeli Jandarma Kontrol Noktası’ndan bayramın ilk 4 gününde yaklaşık 40 bin araç geçiş yaptı.

Marmaris İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı Çetibeli Jandarma Karakol ekipleri, 9 günlük bayram tatili boyunca 7 gün 24 saat esasına göre denetimlerini sürdürüyor. Ekipler, sürücü ve yolcuların bayramını kutlayarak şeker ikramında bulundu.

Marmaris Bölge Trafik İstasyon Amirliği ekipleri ise sürücülere güvenli sürüş, hız kuralları ve emniyet kemeri kullanımı konusunda uyarılarda bulunarak kazasız ve hayırlı yolculuk diledi.

Bayram arefe gününde bölgeye tatile gelen sürücüler, yollarda yapılan güvenlik kontrollerinden memnuniyet duyduklarını belirtti. Vatandaşlar, görev başındaki kolluk kuvvetlerinin de bayramını kutladı.

Öte yandan bölgeye giriş yapan araçlar arasında Eskişehir, İstanbul, Ankara, Hatay, Mersin, Denizli ve Aydın plakalı araçlar ağırlıklı olarak göze çarptı. Çevre ilçelerden de çok sayıda vatandaşın tatil için bölgeye geldiği ifade edilirken, ilerleyen günlerde yoğunluğun daha da artması bekleniyor.

(Haber&Foto Kaynak: İHA)

Reklamı Geç