Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Altıeylül İlçe Başkanlığı, Türkiye Kamu-Sen Balıkesir İl Başkanı ve Türk Eğitim-Sen Balıkesir 1 No’lu Şube Başkanı Ahmet Baki ile yönetim kurulu üyelerini ilçe binasında ağırladı.
MHP Altıeylül’de Kapsamlı İstişare Toplantısı
Gerçekleşen MHP Altıeylül ziyaretinde Balıkesir’in sosyal, ekonomik ve kültürel gelişimi, eğitim camiasının talepleri ile kamu çalışanlarının beklentileri masaya yatırıldı.
MHP Altıeylül İlçe Başkanlığı binasında düzenlenen görüşmede; Balıkesir’in kalkınması, kamu görevlilerinin sorunları ve kentin geleceğine yönelik yürütülecek projeler detaylı şekilde ele alındı.
Balıkesir’in Geleceği Görüşüldü
Toplantının ana gündem maddeleri arasında şehrin ekonomik kalkınması, eğitim politikaları ve kamu çalışanlarının çalışma koşulları yer aldı. Türkiye Kamu-Sen Balıkesir İl Başkanı Ahmet Baki, sendika çalışmaları ve üyelerinin beklentileri hakkında bilgi paylaşımında bulundu.
MHP Altıeylül’den Hizmet Vurgusu
Ziyarete ilişkin değerlendirmelerde bulunan MHP Altıeylül İlçe Başkanlığı yetkilileri, millî ve manevi değerlerden güç aldıklarını belirterek şunları kaydetti:
“Milliyetçi Hareket Partisi olarak; ‘Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben’ anlayışını esas alan siyasetimizin temelinde, milletimizin huzuru, devletimizin bekası ve aziz milletimizin refahı yer almaktadır. Bu sorumluluk bilinciyle; Cumhur İttifakı’nın birlik ve dayanışma ruhu ile Üretken Belediyecilik anlayışımız doğrultusunda Balıkesir’imizin gelişimine katkı sunacak her türlü yapıcı istişareyi kıymetli buluyoruz.”
Açıklamada ayrıca, “Siyaset anlayışımızın merkezinde makam değil hizmet, şahsi menfaat değil milletimizin geleceği vardır” ifadelerine yer verildi. Altıeylül ve Balıkesir’in daha güçlü yarınlara ulaşması adına ortak aklı önceleyen, çözüm odaklı çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceği vurgulandı.
Birlik ve Dayanışma Mesajı
MHP İlçe Başkanlığı, nazik ziyaretleri, samimi sohbetleri ve değerli değerlendirmeleri dolayısıyla Türkiye Kamu-Sen Balıkesir İl Başkanı Ahmet Baki ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.
Bu anlamlı ziyaret, Altıeylül’de sivil toplum kuruluşlarıyla siyasi parti arasındaki diyalogun güçlendiğini bir kez daha ortaya koydu.
