Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

NEYMAR ÖNCE İTİRAF ETTİ, SONRA TEKRARDAN ALDATTI, BİANCARDİ’DEN MİLYONLAR ÖNÜNDE ÖZÜR DİLEDİ

Breziyalı dünyaca ünlü futbolcu

Breziyalı dünyaca ünlü futbolcu Neymar, hamile olan sevgilisini aldattığı için Instagram’dan özür dileyerek af dilemişti.

Kendi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla kız arkadaşı Bruna Biancardi’yi aldattığını ve büyük pişmanlık duyduğunu belirten Neymar paylaşımında “Bruna, bunu senin ve ailen için yapıyorum. Savunulamazı savunmak. Gerek yok. Ama seni hayatımızda istiyorum. Tüm bunların, hayatımdaki en özel insanlardan biri olan çocuğumun annesi olmasını hayal ettiğim kadına zarar verdiğini gördüm. Hatalıyım ve yaşanan bu anlamsız olay için çoktan özür diledim ama bunu bir kez de herkesin gözü önünde yapmak istiyorum. Özel bir konu halka açık yaşanırsa o zaman özrün de halka açık olması gerekir. Kendimi sensiz hayal edemiyorum. Sana ihtiyacım var. Tüm bunlar olurken ne kadar acı çektiğini ve yanımda olmanı ne kadar istediğimi gördüm. Hatalarımı ve özel hayatımı yoluna koyacağım.” ifadelerini kullanmıştı.

İlk çocuğuna hamile olan sevgilisinde milyonların önünde özür dileyen Brezilyalının, paylaşımdan bir gün sonra başka bir modele mesaj yazdığı ortaya çıktı.

Ünlü model Celeste Bright, Neymar’ın kendisine attığı özel mesajları ifşa edip bir not ile paylaştı.

Bright, “Eğer bir kız arkadaşın varsa, başka kızlara dm atma. Bu yanlış ve eşinize karşı büyük saygısızlık” şeklinde açıklama yaptı.