Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Koç’tan Kurban Bayramı mesajı

Giresun Valisi Mustafa Koç, Kurban Bayramı öncesi trafik uygulama noktalarını ziyaret ederek personelle bayramlaştı.

Giresun Valisi Mustafa Koç, Kurban Bayramı öncesi trafik uygulama noktalarını

GİRESUN – Giresun Valisi Mustafa Koç, Kurban Bayramı dolayısıyla kent genelindeki trafik uygulama noktalarını ziyaret etti. Sürücülere çikolata ikram eden Vali Koç, bayram tedbirlerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kent genelinde alınan güvenlik tedbirlerini değerlendiren Vali Koç, vatandaşların huzurlu ve güvenli bir bayram geçirmesi için tüm kurumlarla koordineli çalışmaların sürdürüldüğünü belirtti. Bayram boyunca ortalama 90 uygulama noktasında 300’e yakın araç ve 1500’e yakın personelin görev yapacağını ifade eden Koç, yaklaşık 20 hava aracı, 2 deniz polisi ve Sahil Güvenlik Komutanlığı’na ait 5 yüzer unsurla denetimlerin sürdürüleceğini söyledi.

Sürücülere trafik kurallarına uyma çağrısında bulunan Vali Koç, “Hemşehrilerimizden ricamız, bayramın bayram gibi yaşanabilmesi ve gidecekleri yere güvenli şekilde ulaşabilmeleri için kurallara azami dikkat göstermeleridir” dedi.

Vali Koç, Giresun Liman Kavşağı’nda meydana gelen ve aynı aileden 5 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazasına ilişkin değerlendirmelerde de bulundu. Kaza ile ilgili olarak, “Yaşanan üzücü kazada muhtemelen sürücünün uyuduğunu değerlendiriyoruz. Bu kazanın kavşaktaki herhangi bir eksiklikten değil, sürücü hatasından kaynaklandığını düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

Kurban Bayramı’nın ülkeye, millete ve Giresunlu hemşehrilerine sağlık, huzur ve kardeşlik getirmesini dileyen Vali Koç, tüm mazlum coğrafyaların kurtuluşuna vesile olmasını temenni etti.

Haber&Foto Kaynak: İHA

Reklamı Geç