Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Washington DC’de “Özgür Filistin” gösterileri devam ediyor

ABD’NİN BAŞKENTİ WASHİNGTON DC’DE “ÖZGÜR FİLİSTİN” GÖSTERİSİ YAPILIRKEN, GÖSTERİCİLER İSRAİL’İ TEMSİLİ KANA BULANMIŞ VE KEFENLENMİŞ CANSIZ BEDENLERLE PROTESTO ETTİ.

ABD'NİN BAŞKENTİ WASHİNGTON DC'DE

ABD’nin başkenti Washington DC’de “Özgür Filistin” gösterisi yapılırken, göstericiler İsrail’i temsili kana bulanmış ve kefenlenmiş cansız bedenlerle protesto etti.

İsrail’in Gazze’ye yönelik acımasız saldırıları devam ederken, dünyanın pek çok noktasında “Özgür Filistin” gösterileri gerçekleştiriliyor. Berlin, Paris, Kanada, Polonya’nın yanı sıra ABD’nin başkenti Washington DC’de yaşayanlar da sokaklara döküldü. Washington DC’de yaşayanlar dün Washington Anıtı çevresinde bir araya geldi. İsrail karşıtı protestoda göstericiler, “Filistinli çocukların hayalleri çalındı”, “Gazze’de soykırımı durdurun”, “Hastaları öldürmeye son verin” yazılı pankartlar taşıdı. Gösteride, Filistin’de hayatını kaybedenler için sembolik kana bulanmış ve kefenlenmiş cansız bedenler de kullanıldı. Temsili cansız bedenlerin üzerlerine “İsrail tarafından öldürüldü” yazılı notlar konuldu.