Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti Altıeylül İlçe Başkanı Ali Osman Eser’e Hayırlı Olsun Ziyareti

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir ve il yönetim kurulu üyeleri, Altıeylül İlçe Başkanlığı görevine yeni atanan Ali Osman Eser’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir ve il yönetim

AK Parti Altıeylül İlçe Başkanı olarak yeni atanan Ali Osman Eser’e, Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir ve il yönetim kurulu üyeleri tarafından anlamlı bir hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi. Ziyaret, teşkilat içi dayanışmanın güçlendirilmesi ve yeni dönemin yol haritasının belirlenmesi açısından büyük önem taşıyor.

Altıeylül İlçe Teşkilatında Yeni Dönem

Adalet ve Kalkınma Partisi Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir, beraberindeki il yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Altıeylül İlçe Başkanı Ali Osman Eser‘i makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen bu anlamlı buluşmada, önümüzdeki süreçte hayata geçirilecek teşkilat faaliyetleri ile ilçe genelindeki çalışmalar ayrıntılı olarak ele alındı.

Birlik ve Beraberlik Mesajı Verildi

Ziyaret sırasında birlik, beraberlik ve dayanışma vurgusu öne çıktı. AK Parti Balıkesir teşkilatı, yeni dönemde omuz omuza çalışma kararlılığını bir kez daha yineledi. Yapılan istişarelerde, ilçe genelinde sürdürülecek hizmet projeleri ve vatandaş odaklı çalışmalar masaya yatırıldı.

Başkan Aydemir’den Eser’e Başarı Temennisi

İl Başkanı Mehmet Aydemir, Altıeylül İlçe Başkanı Ali Osman Eser‘e yeni görevinde başarılar dileyerek önemli açıklamalarda bulundu. Aydemir, yeni görevin hem ilçe teşkilatına hem de Balıkesir’e hayırlı olması temennisini iletti.

“Altıeylül İlçe Başkanlığı görevine atanan Ali Osman Eser Başkanımıza il yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Yeni görevinde başarılar diliyor, Altıeylül’ümüz ve teşkilatımız adına hayırlı hizmetlere vesile olmasını temenni ediyorum. Rabbim yolunu ve işlerini kolaylaştırsın. Birlik ve beraberlik içerisinde, omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz.”

İlçe Başkanı Eser’den Teşekkür Mesajı

Altıeylül İlçe Başkanı Ali Osman Eser, gerçekleştirilen nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek İl Başkanı Mehmet Aydemir ve il yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerini iletti. Eser, yeni dönemde tüm teşkilat mensupları ve dava arkadaşlarıyla birlikte büyük bir gayret, azim ve fedakârlıkla çalışacaklarını vurguladı.

Teşkilat Çalışmaları ve Hedefler

Yapılan görüşmede, Altıeylül ilçesi için planlanan teşkilat çalışmaları, sahaya yönelik projeler ve vatandaşlarla daha güçlü iletişim hedefleri ele alındı. Yeni ilçe başkanlığı yönetiminin, Balıkesir’in gelişimi için önemli katkılar sunacağı ifade edildi. AK Parti Altıeylül teşkilatı, birlik ve dayanışma içinde çalışma kararlılığını sürdürecek.