Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Balıkesir Futbol İl Temsilcisi Erol Kılıç vefat etti

Balıkesir’de futbolun gelişmesi için yıllarca emek veren Futbol İl Temsilcisi Erol Kılıç (71), ani kalp rahatsızlığı sonucu hayatını kaybetti.

Balıkesir'de futbolun gelişmesi için yıllarca emek veren Futbol İl Temsilcisi

Balıkesir Futbol İl Temsilcisi Erol Kılıç vefat etti. Amatör spor kulüplerinin ağabeyi olarak bilinen 71 yaşındaki Kılıç, ani kalp rahatsızlığı nedeniyle bypass ameliyatı beklerken hayata gözlerini yumdu.

Amatör Futbola Yıllarca Emek Verdi

Balıkesir’de uzun yıllar futbol il temsilcisi olarak görev yapan Erol Kılıç, özellikle futbolda altyapıların ve liglerin gelişimi için büyük emekler sarf etti. Son dönemde Balıkesir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda (ASFK) da görev alan Kılıç, spor camiasında derin saygınlık kazanmıştı.

Cenaze Töreni Bugün Düzenlenecek

71 yaşında hayata veda eden Erol Kılıç’ın cenazesi, bugün Balıkesir Zağnos Paşa Camii‘nde ikindi namazı sonrası kılınacak cenaze namazının ardından Çınarlıdere Mezarlığı‘nde toprağa verilecek.

Spor Camiasından Taziye

Erol Kılıç’ın vefat haberi, Balıkesir’de spor seven çevrelerde büyük üzüntüyle karşılandı. Yıllarca futbolun farklı kademelerinde görev yapan Kılıç, amatör spor kulüplerinin ‘ağabeyi’ olarak tanınıyordu.