Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İzmir’de suya yüzde 25 indirim

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ NİSAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISININ İLK BİRLEŞİMİNDE, 0.4 METREKÜPLÜK SU VE ATIK SU BEDELLERİNDE YÜZDE 25 İNDİRİM YAPILMASI OY ÇOKLUĞUYLA KABUL EDİLDİ.

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ NİSAN

İzmir Büyükşehir Belediyesi Nisan ayı Olağan Meclis Toplantısının ilk birleşiminde, 0.4 metreküplük su ve atık su bedellerinde yüzde 25 indirim yapılması oy çokluğuyla kabul edildi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Nisan ayı ikinci meclis toplantısı bugün Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay başkanlığında düzenlendi. 16 Nisan’da düzenlenen İlk meclis toplantısında, 1 Haziran’dan itibaren geçerli olmak üzere tüm abonelere 0.4 metreküplük su ve atık su bedellerinde yüzde 25 indirim yapılması önergesi sunulmuş, önerge değerlendirilmek üzere Plan ve Bütçe komisyonu ile Esnaf Komisyonuna sevk edilmişti.

Karara bağlandı

Komisyondan gelen değerlendirmeler sonucu, Olağan Meclis Toplantısı’nın ilk birleşiminde görüşülen 1 Haziran’dan itibaren geçerli olmak üzere tüm abonelere 0.4 metreküplük su ve atık su bedellerinde yüzde 25 indirim yapılması önergesi Meclis’ten oybirliği ile geçti.